. . . Contact

Heb je een vraag?

Met het formulier hieronder kun je ons een vraag stellen over deze website of over informatie die op de website staat.

Binnenkort opent een info- en advieslijn voor een luisterend oor en ondersteuning bij het zoeken naar hulp. De info- en advieslijn zal uit een chatservice en een telefoonlijn bestaan. Wil je een email ontvangen wanneer deze diensten openen? Hier kun je je aanmelden voor email-updates.

Deze info- en advieslijn is bedoeld voor volwassenen die als kind geweld in de jeugdzorg hebben meegemaakt, hun naasten en professionals.

Slachtoffers van geweld in de jeugdzorg tussen 1945 en 2019 kunnen een tegemoetkoming aanvragen via de Tijdelijke regeling slachtoffers jeugdzorg -Schadefonds.

Bij seksuele intimidatie, misbruik, geweld, aanranding of verkrachting is er ook de hulplijn Verbreek de Stilte van Slachtofferhulp Nederland. Slachtofferhulp Nederland biedt emotionele, juridische en praktische ondersteuning.

Stuur ons een bericht

Mail wordt beantwoord binnen 8 werkdagen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Privacy

Het Trimbos-instituut verwerkt de persoonsgegevens die u ons verstrekt uitsluitend om uw vraag te beantwoorden. Wij delen uw gegevens alleen als dat nodig is voor de beantwoording van uw vraag.

Lees ons Privacystatement

Vergroot lettertype
Scroll naar top